Server


Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/websites/new.clsystems.nl/public/upload/bg_header.jpg) is not within the allowed path(s): (/websites/new.clsystems.nl:/storage/new.clsystems.nl:/var/www/clients/client1/web4/web:/var/www/clients/client1/web4/private:/var/www/clients/client1/web4/tmp:/var/www/new.clsystems.nl/web:/srv/www/new.clsystems.nl/web:/usr/share/php5:/usr/share/php:/tmp:/usr/share/phpmyadmin:/etc/phpmyadmin:/var/lib/phpmyadmin:/dev/random:/dev/urandom) in /websites/new.clsystems.nl/src/app/Lib/Helper/Image.php on line 116
Denkt u over uitbesteding van uw ICT beheer? Dan is het goed te weten dat vele MKB-ondernemers die stap al gezet hebben. Logisch, want ICT beheer op afstand kan aanzienlijke voordelen hebben. CLSystems laat u graag zien wat de mogelijkheden van remote IT services zijn en hoe u er profijt van kunt hebben.

Remote IT services – zorgenvrij ondernemen

ICT beheer is een zaak waar met name groeiende bedrijven mee te maken krijgen. Stel uw onderneming groeit van enkele werknemers naar tientallen; u zult merken dat uw ICT inspanningen enorm toenemen, door uitbreiding van het netwerk, software installaties en updates, beveiliging etc. etc. Nieuwe ontwikkelingen als internet, WiFi, werken op afstand; het zijn zaken waar u eigenlijk niet omheen kunt, maar die een extra belasting vormen voor uw netwerk en daarmee voor het beheer.

Zoals anderen u inhuren omdat u specialist bent in uw vak, zo kan het voordelig zijn om specialisten in te schakelen voor uw ICT beheer. Met remote IT services van CLSystems geeft u de zorg voor uw beheer in handen van doorgewinterde experts. Samen met u stellen wij een plan op met als doel dat uw netwerk en applicaties optimaal werken en u vooral plezier heeft van uw ICT in plaats van zorgen. Uw netwerk wordt continu bewaakt, storingen worden snel verholpen en noodzakelijke updates worden uitgevoerd zodat u er geen omkijken naar heeft.

Met beheer op afstand ICT kosten beperken

Wilt u voorkomen dat uw ICT kosten de pan uitrijzen, dan is ICT hulp op afstand een prima oplossing. Het scheelt in de personeelskosten, het scheelt in aanschaf van hard- en software, het scheelt u tijd. Zodat u zich weer aan uw eigenlijke werk kunt wijden!

Interesse in ICT beheer op afstand? Neem contact met ons op.

Related Tags